DJ JeroenSound
Ervaren & Allround 

Een Sfeervolle Bruiloft met DJ JeroenSound uit Zwolle 

 

Allereerst gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk! Nadat jullie officieel elkaar het JA woord hebben gegeven moet er natuurlijk gefeest worden. DJ JeroenSound uit Zwolle verzorgd met veel Pleizier en enthousiasme jullie bruiloft van licht, geluid, video en waar gewenst special effects! Kortom bij DJ JeroenSound kunnen jullie terecht voor de complete verzorging van jullie Dansfeest!

 

De voorbereidingen van jullie huwelijksfeest


Bij DJ JeroenSound draait alles om een open, heldere en vlotte communicatie. Zo kunnen jullie ons 24/7 bereiken via de e-mail, Facebook en zelfs Whatsapp! Tijdens de voorbereidingen maken wij gebruik van een info-lijst, hiermee worden alle zaken benoemd welke belangrijk zijn voor jullie feest. Tijdens een persoonlijk of telefonisch overleg kunnen wij alle andere zaken bespreken zoals: Verzoeknummers, tijden, stukjes etc. Nadat alle zaken besproken zijn maken wij een definitieve opdrachtbevestiging, waarmee alles vast staat. 


Binnenkomst gasten 

 

Voordat er gefeest kan komen jullie gasten natuurlijk eerst binnen bij de feestlocatie. Met de techniek van tegenwoordig is het mogelijk om een digitaal aandenken van jullie feest te krijgen in de vorm van een ‘’Digitaal gastenboek’’. De werking: wanneer een van jullie gasten bij de zuil aankomt kan hij of zij ervoor kiezen om een video te maken. In deze video kan hij of zij het woord naar jullie richten en daarmee jullie een persoonlijke boodschap overbrengen, ook is het mogelijk om een foto te maken waarop op bijvoorbeeld en groep vrienden of vriendinnen staan. Achteraf ontvangen jullie een we-transfer + usb-stick met het video en foto materiaal. 

 

De openingsdans

 

Nadat de gasten allemaal gearriveerd zijn is het tijd voor jullie openingsdans. Vooraf bespreken wij samen hoe we dit aan gaan pakken. Willen jullie de gehele openingsdans alleen doen of willen jullie op een speelse wijze de gasten erbij betrekken. Tegenwoordig is het helemaal in om op een mix van nummers te dansen, hiermee worden de gasten van jong tot oud aangesproken en ontstaat er een ontspannen sfeer. Als extra effect kunnen wij een confetti shooter leveren, hiermee maken jullie zeker indruk bij de gasten en vallen ze van de ene verbazing in de andere verbazing! 

 

Het Dansfeest

 

Tijdens het feest hanteren wij een vlotte en moderne draaistijl. Hiermee creëren wij een mooie afwisseling van genres, terwijl de dansvloer vol blijft met publiek van jong tot oud! Natuurlijk is het ook mogelijk om tijdens het feest jullie verzoeknummers, welke vooraf zijn besproken te draaien dit zorgt voor een persoonlijke ‘’Touch’’ aan feest. Willen jullie helemaal over de top gaan en ervoor zorgen dat erover het feest nog lang nagepraat wordt. Dan is de Led dansvloer van DJ JeroenSound een goede keus. De led dansvloer maakt jullie feest extra sfeervol en is als ware een magneet voor jullie gasten tijdens het feest! 


Interesse of contact met DJ JeroenSound uit Zwolle? 

  

 
 
 
E-mailen
Bellen
Info