DJ JeroenSound
Ervaren & Allround 

Digitaal gastenboek voor uw evenement in de regio Zwolle

 

 

Een modern digitaal aandenken aan uw feest of evenement in de regio Zwolle? Huur dan bij DJ JeroenSound het ‘’digitale gastenboek’’. Tijdens de binnenkomst van uw gasten kunnen zij geheel vrijblijvend een boodschap inspreken of een gezellige foto maken bij het digitale gastenboek.

 

De werking van het digitale gastenboek

 

 

Het digitale gastenboek wordt  compleet geleverd met een tablet, bijbehorende software, statief en decoratiemateriaal voor een leuke foto en/of video. Nadat het tablet is opgestart met bijbehorende app kunnen uw gasten meteen van start. Door middel van 1 druk op de knop kunnen zij starten met het maken van een video en/of foto. Door een vooraf ingestelde tijd stopt de opname automatisch.

 

Na afloop van uw evenement

 

 

Wanneer uw evenement of feest ten einde is gekomen ontvangt u nader hand een we-transfer via de e-mail + een usb-stick per post met daarin de video en foto beelden.

 

Huren van het digitale gastenboek

 

 

Wilt u gebruik maken van het digitale gastenboek? Dat kan natuurlijk via het onderstaande contactformulier kunt u bij ons het digitale gastenboek reserveren. Via de mail ontvang u van ons een opdrachtbevestiging, waarmee de huur van het digitale gastenboek vaststaat.  


 


 


 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Info